أكلات مصرية / طريقه عمل الكبده الاسكندراني
المقادير:
- شرائح كبده.
- شرائح طماطم .
- كزبره خضراء .
- ثوم مفروم .
- شرائح بصل .
- شرائح فلفل ألوان .
- شطه .
- كمون .
- زبده .
- زيت زيتون .
الطريقه :
- نضع في طاسه ساخنه زيت زيتون مع الزبدة وشرائح بصل مع التقليب ونضيف الثوم ثم نضع شرائح الكبده .
- ثم نضيف عصير ليمون وكمون والكزبره الخضراء وفلفل الالوان واخيراشرائح الطماطم اختياري اضافه ٢ملعقه كاتشاب .
- تقليبها جيدا واضافه الملح حتي تمام النضج.
وبالهنا
تعليقات
إرسال تعليق